top of page

Balandis Žemės Drakono mėnuo



Apie nepaprastas balandžio mėnesio energijas. Nuo balandžio 4 iki gegužės 5 dienos gyvensime Žemės Drakono mėnesio energijose. Mėnuo prasidės Šuns dieną - asmeninę Drakonų pramušimo dieną. Aplinkoje bus labai daug Žemės energijos. Kaip gi atrodo šio mėnesio horoskopas kokie gyvūnai kokias energijas atneša. Medinis Drakonas metuose, Žemės Drakonas mėnesyje, dienoje Žemės šuo ir valandoje Metalinė Beždžionė. Tai gi mėnesio energijose penki Žemės elementai, o tai perteklius, perkrova.. Energijos tarpusavyje susiduria, eina pramušimas (netikėtos ir sukrečiančios permainos), įsijungia savęs baudimas. Tik mėnesio pabaigoje tai yra gegužės pradžioje pasijus lengvesnės energijos.

Drakonas visada talentingas, kūrybingas, linksmas, bet valdingas kategoriškas, išlaidus, ambicingas ir lengvabūdis. Drakonai nemėgsta Drakono kompanijos. Susitikę du Drakonai užsiima konkurencija, skrajojimus debesyse, atitrūkimu nuo realybės, prisigalvoja nebūtų dalykų ir pradeda veikti. Tokia situacija kai pats sau prikuri sau problemų, sugriauni tai ką turi vadinama savęs baudimu. Žodžiu padidėja galimybė patiems prisikurti problemų. Ir tokia energija bus kaip fonas visiems, ypač atidiems reiktų būti gimusiems Drakono metais ar turintiems Drakoną kur nors horoskope. Tie kieno horoskope yra Drakonas, bet kuriame horoskopo stulpe (gimimo metuose, mėnesyje, dienoje ar valandoje) tiems šios energijos dvigubinasi arba trigubinasi.

Mėnesio Žemės Drakonas labiausiai nemėgsta apgaulės ir melo santykiuose. Tad mėnuo atidarys meilės intrigas, atvers nesąžiningus santykius. Na o užsisvajoję ir prisidirbę du Drakonai puls Šunį, esantį dienos energijose. Įsijunks pramušimas. Pramušimas tai netikėtos ir supurtančios permainos ar naujienos. Šuo visiška priešingybė Drakono energijai. Šuo su Drakono vienas su kitu nesutaria, mato gyvenimą priešingai, pramušinėja vienas kitą. Tokia mėnesio energija ir ji veiks visus visą mėnesį. O ypač stipriai gimusius Šuns metais, ar horoskope turinčius Šunį.

Balandžio 4 dieną mėnuo prasidėta Šuns dieną, ir iš karto įsijungia mėnesio ir metų pramušimai, dvejų Drakonų susidūrimas - savęs baudimas. Prasideda ir kova tarp elementų -  Žemės elementas konfliktuoja su Medžio elementu. Medis išsiurbia jėgas iš Žemės, Žemės per daug, nėra Vandens, nėra Ugnies elemento štai tokia mėnesio energijų kombinacija. Saugokite savo sveikatą ir nervus.

Na ir prie visos šio derinio prisideda užtemimų koridorius, Saulės užtemimas kuris vyks balandžio 8 dieną, retrogradinis Merkurijus, Bankroto žvaigždė, Paleistuvavimo žvaigždė. Tai atneš nesutarimus šeimose, nesusipratimus, kvailus sprendimus, darbų, pinigų praradimus. Tie kurių asmeniniame horoskope yra Drakonas ar Šuo šios kombinacijos dar labiau užaštrės ir eis per tas horoskopo sritis kuriose yra Šuo su Drakonu. Tie kas dalyvavo metų prognozėje - žino kaip nuvesti šias griaunančias energijas, kad mėnuo būtų bent kiek lengvesnis. Situacijos nelengvina ir ką tik balandžio 1 prasidėjęs retrogradinis Merkurijus, kurio poveikis truks iki balandžio 25.  Retrogradinio Merkurijaus metu dažnos klaidos, neteisingi sprendimai, poelgiai, pirkiniai, kurių vėliau tenka gailėtis. Laukia labai sunkios dienos iki balandžio 11 dienos. Šios energijos veiks visus, sunku bus uždirbti, sukurti ką nors nauja. Tinkamas laikas meditacijoms, cigūnui, viskam kas palaiko ramybę ir išmintį. Labai daug Jan energijos tad visiems teks mokytis būti "iniškiems" lankstiems ir diplomatiškiems.

Uždirbti šį mėnesį gali tie kurių asmeninis elementas Medis In ir Medis Jan - jiems žemės elementas pinigai. Tie kurių asmeninis elementas  Žemė In ir Žemė Jan taip pat turės tokių galimybių, bet tik tie kuriems naudingas žemės elementas. Stipriems  Žemės elementams tai konkurentų ir netekimo energija. Jeigu Jūsų horoskope yra daug žemės elemento ir ateina dar visas kalnas - tikrai lengva nebus. Pažvelkite dar kartą į savo asmeninius horoskopus ir pasižiūrėkite kokioje gyvenimo srityje yra Žemė ir ką ji Jums reiškia asmeniškai, kur yra Drakonas ir Šuo - šie gyvūnai taip pat Žemės Jan (kalnas). Na o gimęs Žiurkės metais, Beždžionės metais jausis visai gerai, nes Drakonas jų sąjungininkas. Vienas iš Drakonų pasijungs į trijų sąjungininkų kombinaciją ir savęs baudimo energija virs vandens elementu. Na o jeigu pamenate  vandens  2024 metų horoskope nėra, o vanduo tai metų pinigai.  Gaidžio metais gimusieji taip pat Drakono draugai, tik deja 2024 asmeniniame sektoriuje vakaruose pagal Feng shui energijas bus dvigubas penketas. Penketas tai praradimai visose penkiose srityje. Balandį susidvigubina ir neigiamos ir teigiamos metų ir mėnesio energijos. Patys blogiausi sektoriai tai Vakarai, Pietūs, Centras, Šiaurės vakarai. Geri ir stiprūs - Pietvakariai, Šiaurė, Šiaurės rytai. Pietryčiuose du dvejetai, tai irgi nepalankus sektorius. Pasižiūrėkite kokie  tai kambariai Jūsų namuose, kas į juos patenka. Nemiegokite Vakaruose ir Pietuose (jeigu nedirbate su metafizika ir nepastatėte apsaugų). Jeigu gimėte Šuns metais - nemiegokite, nedirbkite ir pietryčiuose. Na o jeigu nežinote kaip sektoriai išsidėlioję Jūsų namuose - užsisakykite Feng shui konsultaciją ir bus aišku.

Nepalankios dienos svarbiems darbams pradėti - 10, 11, 13, 16, 23, 24, 25, 28

Dienos be pinigų energijos - 10 ir 11;

Stiprinančios piniginę sėkmę - 9, 12, 20, 29 ir 30, gegužės 2;

Tinkamos kirptis ir taip aktyvinti savo piniginę sėkmę - 8, 20, 30 ir gegužės 2;

Atsisakyti blogų įpročių, pradėti dietą - 6, 12, 18, 23, 30

Nutraukti santykius - 6, 16 ir 30;

Eiti konsultuotis pas gydytojus - 6,11, 12,13,14,18,23,24,25,26

Geros pradėti dirbti naujam darbe - 20, gegužės 2;

Papildyti savo sąskaitas banke ar gauti pinigų  - 6, 8, 14, 18, 20,22,26,30




0 comments
bottom of page