top of page

Gegužė - Ugninės Gyvatės mėnuo



Nuo gegužės 5 iki birželio 6 Ugninės Gyvatės mėnuo. Ugninė Gyvatė labai lanksti ir judri. Tad aplinkui mus bus daug veiksmo ir mes patys sunkiai susikaupsime. Norėsis judėti, keliauti arti ar toli. Ugnis tai emocijos, tai ir džiaugsmas ir viltis ir lengvai užsižiebiantis konfliktas. Mėnesio Ugnis labai stipri ir ji įkvėps veikti, o kartais ir ką nors spontaniško ir neapgalvoto. Aplinkoje plevens vilties ir džiaugsmo kibirkštys. Lengviau įsižiebs ginčiai ir konfliktai, ties namuose, tiek ir visuomenėje. Didesnė gaisrų tikimybė. Sunkiau nei visuomet bus dirbti su ilgalaikiai projektai, tad naudinga susklaidyti savo darbus ar užduotis į mažesnius etapus. Palanku neplanuoti ko nors ilgalaikio, o pasitenkinti trumpalaikėmis užduotimis ar darbais.

Disciplina, planavimas ir ramybė bus gegužės mėnesio sėkmės formulė. Gyvatė yra ugnies elementas ir mėnuo dar papildomai atneša in ugnį, tai gi ugnies bus daug. Atsigausime, atsiras pinigų energijos. Tiems kam naudingas Ugnies elementas atsivers naujos galimybės, bus geras laikas uždirbti, tad planuokite ir veikite nieko nelaukdami. Kelionėms laikas palankesnis po Mėnulio užtemimo kuris vyks gegužės 5 dieną. Po gegužės 15 dienos, pasibaigus redrogradiniam Merkurijui bus palanku pradėti naujus projektus. Gyvatės mėnesio energijos palankios gimusiems Gaidžio ir Jaučio metais. Nepalankiausia gegužės energija bus gimusiems vandeninės Kiaulės metais. Atidūs kelyje ir už vairo gegužę turėtų būti tie kas savo horoskope turi ir Tigrą ir Beždžionę kartu. Kadangi metai vandeninio Triušio o mėnesio Gyvatė ugninė vyks ir dviejų elementų konfliktas. Tai veiks mūsų visų sveikatą. Būti dėmesingesniais savo sveikatai turėtų būti tie kieno silpna širdis, aukštas kraujospūdis, silpni inkstai ar šlapimo sistema. Visą mėnesį bus noras daug judėti, daug dirbti ir persidirbti, tad prisiminkite kad reikia ir pailsėti. Kitaip bus lengva persitemti, pervargti ar susipykti.


Geros dienos įvairiausioms veikloms - 1, 6, 7, 9, 11, 12, 19, 21, 23, 24, 25, 29, 31

Kaip labai stiprias galiu išskirti - 6, 7, 19 ir 31 dienas.

Nepalankios dienos, kai energijos nepastovios ir konfliktuoja tarpusavyje - 2, 3 , 4, 5, 14, 15, 16, 26, 27, 28

Kirptis ir taip aktyvinti savo piniginę sėkmę - 6, 18, 30 ir 31;

Pradėti laikytis dietos ar atsisakyti kokių nors įpročio - 12, 19, 24, 31;

Geros dienos įsidarbinti ar pradėti dirbti ką nors nauja - 7, 12, 19, 23, 31

Dienų be pinigų energijos gegužę nėra.


Renkantis dienas visada yra svarbiu įvertinti ir savo asmenines nepalankias dienas. Jeigu diena sėkminga, bet asmeniškai Jums ji yra asmeninio "pramušimo" diena, sėkmės ji ne atneš.


Palankiausi sektoriai namuose - bus Pietūs ir Šiaurė. Kuo daugiau laiko leiskite šiuose kambariuose. Čia gali dirbti, naršyti internete, valgyti, miegoti. Pasikrausite sėkmingiausia mėnesio energija. Seksis ir tiems kurių įėjimo durys, virtuvė, ar miegamasis, balkono durys yra Pietuose arba Šiaurėje.

Nepalankiausias gegužę bus centras ir šiaurės vakarai. Čia vertėtų būti kuo mažiau.


bottom of page