top of page

Gegužė Žemės Gyvatės mėnuo



Nuo gegužės 5  dienos iki birželio 4 dienos bus Žemės Gyvatės laikas. Gyvatė tai Ugnies elementas. Gyvatės mėnesiu prasideda vasara. Žemės Gyvatė tai Ugnis po Žeme ir Žemė tampa sausa ir išdegusia ir Žemė pereina į Ugnies elementą. Nusimato karšta vasara, gaisrai, sausros ir potvyniai. Taip pat gali suaktyvėti ugnikalniai. Žemės virš Gyvatės yra Iniška, tai dirva. Pagaliau aplinkoje atsiranda išlaidų energija, atsiras daugiau noro leisti pinigus, pirkti. Ugnis tai ir ekonomika. Metų elementas Medis, gegužę susijungęs su Žeme In pavirsta Žemės elementu.

Mėnuo startuoja anksti ryte gegužės 5 dieną. Mėnesio horoskope labai daug Ugnies, tai Imperatoriškas mėnesio horoskopas kuriame tik du elementai. Ugnis ir Žemė. Jeigu Jūsų asmeniniam horoskope Ugnis yra naudingas elementas - tai bus Jūsų laikas. Taip pat ir tiems kam naudinga Žemė. Kadangi mėnesio energijose visai nėra vandens, tai pirmiausiai seksis tiems kurių horoskope yra vandens ar Jūsų asmeninis elementas vanduo. Pasižiūrėkite savo horoskope kur yra mėlynos spalvos ženklų, kur jie stovi ir ką reiškia.

Tai nurodys kokiose srityse bus galimybė uždirbti.

Sausame ir degančiame gegužyje gerai seksis tiems kas gimė Ugninės Kiaulės, Metalinės Žiurkės, Metalinio Jaučio metais arba tokius stulpus turi savo horoskope. Šie deriniai savyje turi daug slapto vandens. Žemės Gyvatė savyje turi labai stiprų slaptą Metalo elementą. Gyvatė su Gyvate puikiai sutaria ir jokių neigiamų struktūrų neformuoja. Taip pat Gyvatė puikiai sutaria ir su metų Drakonu. Na o tiems kas horoskope turite Beždžionė ir Tigrą gegužę formuosis Ugnies bausmė. Jeigu turite tik Beždžionė ar tik Tigrą formuosis pusė Ugnies bausmės. Apie tai esu parašiusi net atskirą postą Tigro metais. Tai nedėkingumas, kai  nematomos ir nevertinamos Jūsų pastangos, darbai, kai reikia būti atsargiems vairuojant, galimos traumos, ir nesėkmingos investicijos, baudos ir t.t.

Gerai seksis gimusiems Gaidžio metais, tai Gyvatės ir Drakono draugai.

Gana sunkus mėnuo, kai reiks kitų palaikymo nusimato tiems kas gimė Vandeninės Beždžionės, Metalinio Šuns ir Vandeninio Gaidžio metais. Pasižiūrėkite kur pas Jus yra šie stulpai ir bus aišku už kokias gyvenimo sritis jie atsakingi. Asmeninis pramušimas bus gimusiems Kiaulės metais. Bet Gimusiems Kiaulės metais, Gyvatė yra ir keliaujantis Arklys - tai ne tik kelionės bet ir gerų galimybių uždirbti metas. Svarbu saugoti sveikatą ir nepersidirbti.

Sveikata - bus jautri širdis, kraujagyslių sistema ir virškinimo sistema. Visiems bus naudinga kuo daugiau laiko praleisti prie natūralaus vandens, maudytis, pamirkti vonioje. Naudoti mėtų, levandų kvapus ar eterinius aliejus, jie simbolizuoja vandens elementą.

Žemės Gyvatė labai darbšti, ir žmonės gimę Žemės Gyvatės metais daug pasiekia gyvenime. Tad seksis darbštiems, sąžiningiems ir aktyviems žmonėms. Su Ugnimis kartu atkeliauja ir daug emocijų, jaudulio, išsiblaškymo. Būkite išmintingi bendravime, santykiuose, kalbėkite, nieko neslėpkite, priimkite pokyčius. Ugningos energijos keis kokybę ir neš pokyčius. Geriau neliepsnoti dėl smulkmenų, o aktyviai ir nuoširdžiai dirbti. Stiprės ir konkurencija. Stipriausiai tai pajaus tie kurių asmeninis elementas Žemė Jan. Gegužę nera tinkamas laikas pirkti nekilnojamą turtą. Mėnesio energijose yra vieniša planeta, kuri veiks visų asmeninius santykius. Dažnesni barniai santykiuose, ypač Moterys bus linkusios nusiminti, kritikuosi save, užsiimti savigrauža. Bet Ugnis yra ir dvasinė ugnis, tad įvairios meditacinės praktikos veiks teigiamai.  


Dienos:

  • Stiprinančios piniginę sėkmę - 2, 13, 21, 25, 30.

  • Nepalankios svarbiems darbams pradėti - 10, 11, 16, 17,19, 22, 23, 28, 29, 31

  • Dienos be pinigų energijos - gegužę nėra

  • Tinkamos kirptis ir taip aktyvinti savo piniginę sėkmę -14, 25, 26 ir 30

  • Atsisakyti blogų įpročių, pradėti dietą - 6,13,18,25,30

  • Nutraukti asmeninius ar darbinius santykius kad būtų taikus išsiskyrimas - 6, 13 18 25 30

  • Eiti konsultuotis pas gydytojus - 7, 8, 9, 13, 20, 21, 25, 30

  • Geros pradėti dirbti naujam darbe - 13 ir 25

  • Papildyti savo sąskaitas banke ar gauti pinigų  - 9, 13, 15, 21, 25, 27, birželio 2;

  • Dienos kai formuosis Ugnies Bausmės struktūra (aktualios tiems kurių horoskope yra Tigras ir Beždžionė kartu, arba šie gyvūnai yra po vieną ) 2, 5, 8, 14, 17, 20, 26, 29, Gyvatė su Gyvate draugauja, ir neformuoja bausmės struktūros. Mažiau rizikuokite šiomis dienomis.


Palankiausi sektoriai/kambariai gegužę:

Pietvakariai (Ožkos ir Beždžionės metais gimusiųjų sektorius),

Rytai (Triušio metais gimusiųjų sektorius),

Pietryčiai (Drakono ir Gyvatės metais gimusiųjų sektorius).

Visiems naudinga čia praleisti kuo daugiau laiko, dirbkite, skaitykite, medituokite ir pasikraukite sėkmės energijomis.


Blogiausi sektoriai- visus metus Vakarai, gegužę griaunantis penketas Šiaurės rytuose ( Jaučio ir Tigro metais gimusiųjų sektoriuje), Konfliktų energija Šiaurės vakaruose ( Šuns ir Kiaulės metais gimusiųjų sektoriuje). Kituose sektoriuose reikalinga korekcija, energijos neharmoningos.

Na o tie kas pastatėte druskos apsaugas Vakaruose, gegužės 5 naudinga druską pakeisti nauja, o seną išmesti nes balandį buvo dviguba neigiama energija ir druska ja sugėrė. Išmesdami užsimaukite pirštines, kad neprisiliestumėte prie surinkto negatyvo.


0 comments
bottom of page