top of page

Birželis - Ugninio Arklio mėnuo


Nuo birželio 6 iki liepos 6 dienos gyvensime Ugninio Arklio energijose. Aplink mus bus metų Vandeninio Tigro ir mėnesio Ugninio Arklio energijos. Tigras ir Arklys yra geri draugai. Bus geras laikas gimusiems Tigro, Arklio ir Šuns metais. Taip pat Arklys turi ir savo slaptą draugą - Ožką, kuriai birželis taip pat žada būti sėkmingas. Taip pat geras mėnuo visiems kam naudingas ugnies elementas .Iš pirmo žvilgsnio atrodo kad pagaliau atėjo geras laikas, atėjo Ugnies elementas, kurio taip trūko ilgą laiką. Birželio mėnesio Ugnis bus labai stipri, nes Tigras (medis) ir tai stiprina mėnesio elementą. Ugnis tai ekonomika, augimas, judėjimas. Atsigaus pramogų sritys, reklamos verslas, kosmetologai, visos on line veiklos, restoranai. Bet pažvelgus giliau metų Tigras Vandeninis o Arklys Ugninis ir čia į kovą įsijungia Vanduo Jan ir Ugnis Jan. Tad birželio mėnesį saugokite savo širdis ir kraujagysles, verta gerti arbatas, papildus stiprinančius kraujotaką. Pasirūpinkite savo sveikata. Bus dažnesnės įvairios alergijos, bei inkstų negalavimai. Mus supančioje aplinkoje tai pasireikš aktyviu lietumi, net gi potvyniais, namuose dažnesniais įvairių vamzdžių gedimais. Vienur lietus, kitur nusimato karšti orai, sausros ar net gaisrai. Ugnis ir Vanduo tai ir širdies inkstų kanalas, ir mūsų emocijos ir bendravimas. Kartais bus neaišku kurią pusę palaikyti, emocijos banguos ir sproginės. Bus sunku susikalbėti nes aplinkoje daug užsispyrimo. Tai ir naujų išradimų, atradimų, naujovių ir jų greito pripažinimo laikas. Ugnis tai aistra ir azartas, energinga veikla. Tad galima viską sugriauti pasidavus emocijoms, galima pajutus įkvėpimą ką nors naujo pradėti ir pasiekti puikių rezultatų. Tad mėnuo mums leis pasirinktis kaip panaudoti tą aistrą ir energiją. Atsargesni turėtų būti gimę Žiurkės metais, nes Arklys nesupranta Žiurkės. Aplinkos energijos gimusių Žiurkės metais nepalaikys. Tokiu metu patiems reikėtų būti atidesniems sau ir aplinkai.
Naudinga kasdien medituoti, priimkite sprendimus ramia širdimi ir mėnesio energijos nekels streso ir tuščių aistrų. Ugnis tai ir džiaugsmas ir pyktis. Rinktis lieka mums.

Stiprios ir sėkmingos dienos:
· Piniginiams veiksmams - 6, 7, 8, 10, 13, 18, 19, 22, 25, 26, 30 ir liepos 2, 4 dienos, šios dienos tinka ir skoloms grąžinti;

· Dienos kirptis - 6; 8 ir liepos 2; Kai jus kirps, kartokite teiginius, pritraukiančius sėkmę ir klestėjimą. Negalima kirpti pačiam savęs, ar kirptis per savo gimtadienį, taip prarasite savo sėkmę ir sveikatą.

· Pamėgusiems kasimo ritualą - aktyvinti gausą savo gyvenime galite - 6, 26, 30 dienomis

Netinkamos dienos:
· Tarpusavyje konfliktuos metų, mėnesio ir dienos energijos - 15, 16, 17, 24, 27, 28, 29;
· Dienos be pinigų energijos 12 ir 14, kai geriausia nieko svarbaus nepirkti, netinka investuoti.



bottom of page