top of page

Kalėdinė eglutė

Kalėdinė Eglutė puikus aktyvatorius. Tad kur ją statyti ir kaip papuošti, kad atneštų sėkmę ir klestėjimą 2024 metais.


Eglutės papuošimas ir lempučių uždegimas yra puiki aktyvacija pritraukianti pinigų ir klestėjimo energijas į namus šiems ir kitiems metams. Šis postas skirtas tiems kas norite pasinaudoti geriausiomis mėnesio Feng shui skraidančių žvaigždžių energijomis ir tam tikru laiku pirmą kartą įjungti lemputes ant eglutės ar tiesiog uždegti girliandas.

Ką reiškia nedalyvauja gimusieji tam tikrais metais - jeigu esate namuose, išeikite pasivaikščioti, nurodytu laiku, o kiti namiškiai tegul įjungs lemputes ar girliandas ir išjungs Jums sugrįžus. Tai asmeninė gimusių nurodytais metais pramušimo diena. Atlikdami šią aktyvaciją įjungime klestėjimo ir gausos energijas. Jeigu tai atliks tie kam nerekomenduojame to daryti, jiems pirmiausiai įsijungs problemų ir kliūčių energija ir tik po to ateis klestėjimo. Tai gi laikas:

Lapkričio 29 - ankstyvas rytas laikas 5:30 iki 7:20; Nedalyvauja gimę Gaidžio metais.

Gruodžio 5 - ankstyvas rytas laikas 5:30 iki 7:20; Nedalyvauja gimę Žiurkės metais.

Gruodžio 8 - laikas 15:30 iki 17:20; Nedalyvauja gimę Arklio metais.

Gruodžio 10 - laikas 13:30 iki 15:20; Nedalyvauja gimę Beždžionės metais.

Gruodžio 12 - laikas 9:30 iki 11:20; ir 21:30 iki 23:20; Nedalyvauja gimę Šuns metais.

Gruodžio 15 - laikas 9:30 iki 11:20; ir 21:30 iki 23:20; Nedalyvauja gimę Jaučio metais.

Gruodžio 22 - laikas 13:30 iki 15:20; Nedalyvauja gimę Beždžionės metais.

Gruodžio 24 - laikas 15:30 iki 22:20; Nedalyvauja gimę Šuns metais.

Geriausi sektoriai kur statyti kalėdines Eglutes - bus Šiaurė, Pietvakariai, Vakarai ir Pietūs. Palankumą parašiau nuo palankiausio Šiaurės ir toliau mažėjančia tvarka.

Jeigu norite tobulai suderinti energijas - Šiaurėje galite puošti kuo ryškiau ir su lemputėmis, Pietvakariuose - daugiau žalios ir mėlynų spalvų ir atspalvių ir su lemputėmis, Vakaruose - visa rudų spalvų ir atspalvių gama, Pietuose - metalo spalvomis, sidabru, auksu, balta blizge, lietučiais. Šiaurės rytuose - eglutę su girliandomis statykite jeigu medituojate, ar užsiimate įvairiomis energetinėmis praktikomis. Čia energijų kombinacija taps dar palankesnė, jeigu papuošite mėlynomis, žydromis spalvomis, stiklo žaisliukais, lietučiu, bangelėmis. Pietryčiuose tiktų žemės atspalviai ar ramios prigesintos spalvos. 

Blogiausi sektoriai - Rytai, Šiaurės Vakarai ir Centras. Čia bus blogiausios energijų kombinacijos, tad statyti eglutes čia geriausiai be lempučių ar girliandų ir puošti sidabriniai, auksiniai, baltais ir mėlynais, žydrais žaisliukais. Arba pastatykite čia po apvalią lėkštę su daug apvalių žaisliukų. Bus ir gražu ir nuramins neigiamas energijas. Aš tokiuose sektoriuose mėgstu pastatyti vazą, kurios dugne įpilu druskos (atrodo kaip sniegas) ir sudedu sidabrinių ar auksinių apvalų burbulų. Ir gražu ir neigiamos energijos uždarytos. 


bottom of page