top of page

Birželis - Žemės Arklio mėnuo


Birželis Žemės Arklio mėnuo Vandeninio Triušio metais. Žemės Arklio mėnuo prasideda birželio 6 dieną ir tęsis iki liepos 6 dienos. Tai labai aktyvios Ugninės energijos laikas. Arklys labai aktyvus gyvūnas kinų horoskope. Tai maksimalus ugnies elementas. Tai noras judėti, tobulėti, džiaugtis gyvenimu, būti matomu, energingu, žinomu. Žemės Arklio energijas galim palyginti su snaudžiančiu ugnikalniu. Išsiveržti gali net kada, netikėtai ir su trenksmu. Mūsų gyvenimuose tai gali pasijausti dideliu emocingumu, jautriu ir karštu reagavimu, emocijų gausa. Gamtoje galimi karščiai, gali kilti gaisrai. Ugnis tai ir ekonomika, tad visą mėnesį atrodys kad ekonomika atsigauna. Mėnesio energijos palaikys ir globos tuos kam reikalinga pagalba, kas klaus tie gaus daug naudingų patarimų. Visus metus naudinga tartis su vyresniais, įtakingesniais žmonėmis, su tėvais. Arklys yra imperatoriškas gyvūnas, metų Triušis taip pat imperatorius. Mėnesio energijoje bus daug konkurencijos, noro mokytis ar įrodyti savo tiesą. Gimusiems Arklio metais energijos dubliuojasi ir atsiranda didelė tikimybė patiems prisidaryti problemų, įsijungia savęs baudimo energija todėl atsiranda noras priimti netinkamus sprendimus. Tiems kam naudingas ugnies ir žemės elementas bus labai palankus laikas. Geras laikas ir gimusiems Ožkos metais, nes Arklys yra pats geriausias draugas. Kiek sunkesnis ir labai emocingas mėnuo nusimato gimusiems Ugninės Ožkos metais, tiesiog ugnies elemento bus per daug. Arklys puikiai sutaria ir palaikys ir gimusius Tigro ir Šuns metais. Sunkiausia šį mėnesį seksis gimusiems Žiurkės metais. Arklys maksimali ugnis, o Žiurkė maksimalus vanduo. Tad gimusiems Žiurkės metais energijos bus priešiškos ir sunkiai suprantamos. Geras laikas atostogoms, bet netinka keliauti į tas vietas kurios yra žemės drebėjimo zonos ar yra aktyvių ugnikalnių. Dėmesingiems teks būti keliaujant ir vairuojant, nes ugningos energijos skatins rizikuoti ir varžytis ir keliuose. Ugnies elemento perteklius veiks širdį, kraujagyslių sistemą, kraujospūdį. Balansui palaikyti ilsėkitės gamtoje, prie vandens. Kantrybė, tolerancija, kuo mažiau susierzinimo ir pykčio ir mėnuo bus labai sėkmingas. Gimusiems Gaidžio, Gyvatės ir Jaučio metais - Arklys suteiks žavesio ir patrauklumo, bei romantikos.


Geros dienos įvairiausioms veikloms - 2, 5, 9, 13, 16, 19, 21, 25, 27;

Kaip labai stiprias galiu išskirti - 2, 5 21 ,25 ir 27 dienas.

Nepalankios dienos, kai energijos nepastovios ir konfliktuoja tarpusavyje - 7, 8, 9, 19, 20, 21

Kirptis ir taip aktyvinti savo piniginę sėkmę - 11,23, 25 ir liepos 5;

Pradėti laikytis dietos ar atsisakyti kokių nors įpročio -13, 18, 25 ir 30;

Geros dienos įsidarbinti ar pradėti dirbti ką nors nauja - 11, 23 ir liepos 5.

Dienų be pinigų energijos 7 ir 9


Renkantis dienas visada yra svarbiu įvertinti ir savo asmenines nepalankias dienas. Jeigu diena sėkminga, bet asmeniškai Jums ji yra asmeninio "pramušimo" diena, sėkmės ji ne atneš.


Birželio mėnesį Feng shui energijos namuose dvigubinasi, sutampa metų ir mėnesio energijos. Geri sektoriai namuose tampa dvigubai geresni o blogi taip pat sustiprėja.

Palankiausi sektoriai namuose - bus Pietūs, Šiaurė, Centras, Vakarai ir Pietvakariai. Kuo daugiau laiko leiskite šiuose kambariuose. Čia galima dirbti, naršyti internete, valgyti, miegoti. Pasikrausite sėkmingiausia metų ir mėnesio energija. Seksis ir tiems kurių įėjimo durys, virtuvė, ar miegamasis, balkono durys yra Pietuose, Pietvakariuose ar Šiaurėje.

Nepalankiausias sektorius namuose birželį bus šiaurės vakarai, dubliuojasi net du penketai. Čia vertėtų būti kuo mažiau. Kuo mažesnis aktyvumas, negręžkite, neremontuokite šios namų zonos. Jeigu tai virtuvė - negaminkite namuose. Jeigu miegamasis - persikelkite miegoti į kitą kambarį. Taip pat ir šiaurės rytuose, rytuose bus blogos energijos sankaupa. Pietvakariuose naudinga būtų uždegti žvakę, tuomet čia esančios energijos bus palankios.




bottom of page