top of page

Gegužė - Medinės Gyvatės mėnuo



Rytoj prasidės Medinės Gyvatės mėnuo. Po ilgo laiko vėl erdvėje atsiras Ugnis. Paskutinius keturis metus nuo 2018 iki 2021 Ugnies nebuvo. Šaltosios energijos kartu su pesimizmu, liūdnomis nuotaikomis apkeliavo visas mūsų gyvenimo sritis. Ugnis pamažu sugrįžta. Ugnis tai optimizmas. Nors Ugnis dar nėra stipri, bet jau ir mažos kibirkštėlės atneš daugiau geros nuotaikos, stiprins mūsų imunitetą, atsparumą ligomis, ypač virusams ir suteiks vilties.
Šio mėnesio energijos skatink veikti, kažkur bėgti ar keliauti, važiuoti. Toli ar arti bus nesvarbu. Svarbiausia norėsis ką nors naujo daryti. Labai naudinga išnaudoti šį įkvėpimą.
Stipriau Ugnį pajusime birželį. Bus daug kelionių, noro ką nors atnaujinti, pakeisti. Labiausia keliauti norės gimusieji Kiaulės, Triušio ir Ožkos metais. Ekonomikoje taip pat pasijus pagyvėjimas. Atsiras naujos viltys, geresnė nuotaika. Gyvatė savyje turi ne tik Ugnies, joje paslėptas ir Metalas Jan. Todėl geresnės nuotaikos fone lengvai gali pasireikšti aktyvesnis ir agresyvesnis noras įgyti valdžios, noras kovoti, priešintis.
Gegužę formuojasi pusė Ugnies bausmės struktūros. Kad ji būtų pilna reikia dar vieno dalyvio – Beždžionės. Metų Tigras kenkia Gyvatei. Nes Gyvatė gera Beždžionės draugė. Beždžionės Tigras visiškai nesupranta ir nemyli. Beždžionė puikus derybininkas ir diplomatas, o Tigras tiesmukas ir mėgsta užsipulti. Tad mėnesio energija pilna optimizmo ir augimo susiduria su metų energija – jų sąveika pasireikš kenkimu. Kaip tai atsispindės mūsų gyvenime? Kenkimas tai įvairiausios nuo mūsų nepriklausomos aplinkybės. Tokios kaip atkeltas skrydis, netinkamos oro sąlygos, kolegos neatlikę darbų ir t.t Kenkimas gali pasireikšti ligomis ar įvairiausiai sutrikimais. Jautri bus kraujagyslių širdies sistema, inkstai ir nervinė sistema. Gyvatė Medinė, Ugnies elementas – tai mūsų emocijos. Medis tai nuolatinis augimas – tad emocijos bus linkę augti ir plieksti iki audringo pykčio priepuolių. Tad tiek namuose, tiek darbe bus didelė tikimybė pykčio ir emocijų protrūkiams.
Gerąja prasme aplinkoje esanti Ugnis pripildys mus ir įkvėpimo, vilties ir džiaugsmo, norėsim kažką daryti aistringai ir nevaldomai. Ugnies elementas tai ir dvasinė Ugnis. Tad norint ją suvaldyti labai gerai medituoti, praktikuoti cigūną. Tiesiog saugokite save ir savo emocijas ir gegužė bus puiki.
Gegužės 7, 19 ir 31 Beždžionės dienos, šiomis dienomis formuojasi pilna Ugnies bausmės struktūra kuri veiks mus visus. Visą mėnesį tiems kas horoskope turite Gyvatę ir Beždžionę reikia išlikti kuo ramesniems ir išmintingesniems. Taip pat ir Gimusiems Tigro metais.
Ugnies bausmė – tai įvairiausi gedimai, tarpusavio konfliktai, avarijos, griūtys, agresyvus elgesys. Tad visą gegužės mėnesį vairuokite ramiai, stenkitės nekonfliktuoti vairuodami. Didesnė nei paprastai gedimų ir avarijų tikimybė. Ypač atsargūs turi būti tie kas gimė Beždžionės metais ar savo horoskopo kuriame nors iš stulpų turi Gyvatę.
Nerekomenduojama valgyti daug aštrų, sūrių, ar rūgščių maisto produktų.
Naudingi kartūs ir saldūs skoniai. Šį mėnesį daugiau dėmesio skirkite širdies stiprinimui, kaulams ir kraujotakai, nepervarkite.
Mėnesio rekomendacija - gegužę ieškokite aukso vidurio ir likite saikingi ir emocijoms ir veikloms.
Nuo gegužės 10 iki birželio 3 redrogradinis Merkurijus. Laikas kai netinka pradėti ką nors naują, tinka mokytis ir pabaigti senus darbus.
Gegužės 16 Mėnulio užtemimas. Šią dieną nerekomenduojama pradėti ką nors nauja, keliauti.
Stiprios ir geros dienos gegužės - 6, 8, 9, 20, 28, 30;
Dienos kirptis 6 ir 8, ir taip pat tinka ir aukščiau išvardintos stiprios dienos;
Netinkamos naujoms veikloms ir svarbiems dalykams - 7, 10, 15, 19, 22,27, 31;
Geros gražios žydinčios gegužės



bottom of page