top of page

Gruodis - Vandeninės Žiurkės mėnuo




Vandeninės Žiurkės laikas prasidės gruodžio 7 dieną ir tęsis iki sausio 4 dienos. Prasideda gilios žiemos laikas, kai aplinkoje labai daug vandens. Tai tarsi potvynis. Šalta, šlapia ir nejauku. Vandens stichija bus aukščiausiame savo laipsnyje. Didžiulis vandens kiekis - tai labai daug bendravimo. Taip ne tik bendravimas, tai ir nerimas, netikrumas, baimė. Mėnuo atneš transformacijas, pokyčius mums visiems, nes prasideda Arklio dieną, o Žiurkė ir Arklys tarpusavyje nesutaria. Žiurkė vandens o Arklys ugnies elementas. Dvi konfliktuojančios energijos ir vandens perteklius, kai ugnis užgesinama. Ugnis - ekonomika, pinigai, verslai. Tiems kam vanduo naudingas elementas, bus geras metas. O tiems kam vanduo nenaudingas, verta su savimi nešiotis Jaučio figūrėlę ar rakto pakabuką. Jautį galima pasistatyti ir ant darbo stalo. Jautis draugauja su Žiurkė ir ši sąjunga pašalins vandens perteklių ir suteiks žemę po kojomis. Jaučio ir Žiurkės draugystė kuria Žemės elementą. Taip pat labai naudingas bus Medžio elementas. Medis tai kūryba visose gyvenimo srityse, tai mokymasis, pagalba kitiems. Kūryba, pagalba ir bendravimas bus mėnesio energijas harmonizuojančios veiklos. Kurkite, puoškite savo namus, kepkite pyragus, pakuokite dovanas, padėkite kitiems, gerumo emocija taip pat medžio elementas ir vandens perteklius nekels nerimo ir baimių, Šiuo laikotarpiu daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, giminaičiams ir draugams. Pagalba kitiems taip pat priklauso medžio elementui. Tad kūryba, bendravimas ir geri darbai yra tai kas ko reiks labiausiai ir kas suteiks šventiškos nuotaikos. Žiurkė palaikys savo draugus gimusius Jaučio metais, Drakono ir Beždžionės metais. Sunkiausias mėnuo bus gimusiems Arklio metais, jiems verta būti atidesniems ir saugoti savo sveikatą. TVandens ir Ugnies konfliktas silpnina kraujagyslių ir širdies sistemas.

Taip pat Žiurkė nemyli ir gimusių Triušio metais. Šie gyvūnai baudžia vienas kitą nemeile.

Sutinkant Naujuosius metus tinks visi raudoni, rausvi, visi rudi, persikiniai atspalviai, taip pat balta, sidabrinė, auksinės spalvos.

  • Geros dienos - 10, 13, 14, 15, 17, 20, 22, 23, 26, 28

  • Dienos be pinigų energijos - 9 ir 11, kai dideli pirkiniai ar investicijos vėliau atneša nuostolius. Smulkūs pirkimai galimi.

  • Dienos tinkamos pradėti laikytis dietos ar atsisakyti kokio nors žalingo įpročio - 9, 14, 21, 26, sausio 2;

  • Dienos kasimo ritualui - 4 ir 15, kai kasimu pritraukiame pinigus ir naujas galimybes;

  • Dienos tinkamos kirpimui - 4,12, 23, 24, sausio 5;

  • Nepalankios dienos - 6, 9, 12, 19, 24, 30 ir 31;

  • ·Nuo sausio gruodžio 29 iki sausio 18 bus redrogradinis Merkurijus, kai naujų svarbių projektų geriau nepradėti. Taip pat netinka pirkti didelių ir svarbių pirkinių

Pagal Feng shui mėnesio energijas gruodį palankiausi sektoriai bus Rytai, Pietryčiai ir Šiaurės Rytai - čia bus daugiausiai geros klestėjimo energijos. Verta juose praleisti kuo daugiau laiko.

Nepalankiausi - centras ir pietūs. Tiems kurių įėjimo durys yra Pietuose visą mėnesį reikia būti atidiems su pinigais, galimi nuostoliai. Kieno virtuvė pietuose - reikia saugotis sveikatą. Kieno miegamasis pietuose - pažeidžiami bus tarpusavio santykiai.



Kur statyti Eglutę ir kokios spalvos žaisliukais papuošti, kad Eglutė atneštų klestėjimą visiems į mūsų namus. Žypsinti, lemputėmis ir girliandomis, papuošta spalvota Eglutė yra energijų aktivatorius.

  1. Geriausi sektoriai - Rytai, Pietryčiai, Šiaurės Rytai ir Šiaurė

  2. Vidutiniai - Pietvakariai, Vakarai ir Šiaurės vakarai

  3. Blogi- netinkami - centras ir Pietūs

Sėkmės energijas susitiprins:

• Rytuose – auksiniai ir raudoni žaisliukai

• Pietryčiuose – žali ir raudoni

• Šiaurės Rytuose – geltoni ir raudoni

• Šiaurėje - balti ir sidabriniai

• Šiaurės Vakaruose – balti, metaliniai ir mėlyni

• Vakaruose ir Pietvakariuose – žydri ir mėlyni

• Centre ir Pietuose bus neigiamos energijos. Vengti lempučių, girliandų ir raudonos, bei geltonos spalvos. Rekomenduojamos spalvos tik balta, metalinės ir mėlynos.




bottom of page