top of page

Spalis - Vandeninio Šuns mėnuo





Nuo spalio 8 dienos iki lapkričio 7 dienos gyvensime Vandeninio Šuns energijose. Vandeninis Šuo mėgsta taikus gyvūnas. Bet atkeliauja Vandens ir Žemės Jan elementai. Sakoma kad Vandeninis Šuo tai ežeras kalnuose. Tačiau neapsigaukite, nes Žemė kontroliuoja Vandenį, suteikdama jam krantus. Emocijos ir konfliktai sups mus visą mėnesį. Konfliktai gali kilti netikėtai ir tapti nevaldomais. Nors aplinkoje laikas tingus, prasideda ruduo bet tuo pat metu gali nustebinti nelauktais impulsyviais netikėtumais. Svarbu bus išlikti ramiems ir plaukti pasroviui. Kelionėse būkite atsargūs prie vandens, keliaudami vandeniu, ant tiltų, prie užtvankų, taip pat kelionėse venkite ugnikalnių. Žemės elementas visada suteikia kruopštumo, o vanduo išminties. Tad gali atrodyti, kad dirbasi per lėtai, kad viską reikia tikrinti. Bet galutinis rezultatas džiugins. Spalio mėnesį užsiimkite įdomia veikla, nuosekliu darbu ir mėnesio energijos padės ir palaikys. Kai atkeliauja vanduo, o po juo žemės elementas - visuomet norisi daug ir skaniai valgyti. Mėnuo žada priauginti mums svorio. Jautresnė bus virškinimo sistema, skrandis, blužnis ir inkstai. Baimės emocijos taip pat vanduo. Naudinga į savo mitybą įtraukti ugnies elemento produktų, aštrių prieskonių, karštų sriubų. Imbieras, cinamonas, kardamonas, aštrūs pipirai tinkami šiuo laiku. Jeigu Jums nenaudingi žemės ir vandens elementai, pasaugokite save ir nepersidirbkite. Daugiau ilsėkitės ir sulėtinkite tempą.

Mėnesio energijos draugaus su Metų energijomis, Šuo ir Triušis du geriausi draugai. Jų draugystė sukuria taip trūkstamą Ugnies elementą. Geras mėnuo žmonėms gimusiems Triušio metais, Arklio ir Tigro metais. Tai draugai, kuriems Šuo mielai padės ir palaikys.

Sunkesnis mėnuo gimusiems Drakono metais. Drakonas ir Šuo nesutaria. Šuo gimusiems Drakonams metais atveria pinigų skrynią ir atsiranda naujos galimybės ir konkretus uždarbis. Nors Drakonus aplinkos energijos erzins, provokuos ir bus daug darbo, skubėjimo, rezultatas nudžiugins. Tad gimusieji Drakono metais, apsišarvuokite kantrybe, atsakingai dirbkite ir gausite puikius rezultatus. Kadangi aplinkoje vis dar nėra ir dar gana ilgai nebus Ugnies - vėl naudinga savo namuose įnešti Ugnies degant žvakes tinkamuose sektoriuose. Kas turite savo namų audito brėžinius - galite degti žvakę Pietuose. Sektorius Pietūs - 2. Degti žvakę Pietuose galima tik nuo spalio 8 dienos. Neskubėkite, nes kitaip suaktyvinsite neigiamas energijas. Apie Ugnies aktyvaciją kurią galima pasistatyti namuose visam mėnesiui ir net palikti iki metų pabaigos parašysiu papildomai. Spalį vyks du užtemimai, Saulės ir Mėnulio. Saulės užtemimas - spalio 14 dieną. Mėnulio užtemimas - spalio 28 dieną. Užtemimų koridorius nuo spalio 14 ik 28 dienos. Tai laikas kai verta skirti daugiau dėmesio dvasinėms praktikos, savęs pažinimui, meditacijoms.

  • Spalio mėnesio sėkmingos dienos kai viskas einasi sklandžiai, kai aplinkoje daug palankios energijos visiems - bus spalio 14, 15, 17, 27, 28;

  • Naudinga pasipildyti savo sąskaitą banke nors keletu eurų - spalio 11, 15, 19, 23, 27 dienomis, taip suaktyvinsite pinigų energiją sąskaitoje.

  • Spalio 15 - labai gera diena, visomis prasmėmis, kas pamėgote pinigų kasimo ritualą 15 dienas kaip tik jam tinkama.

  • Dienos kai konfliktuoja metų ir mėnesio, dienos ir metų, mėnesio ir dienos energijos. Jose yra daug nesutarimų ir neaiškumų, galimos apgaulės, nenusikalbėjimai. - 5, 6, 7, 18, 19, 29, 30, 31. Tokiomis dienomis tiesiog būkite sąmoningi ir dėmesingi.

  • Dienos be pinigų energijos - spalio 5 ir 7 - tokiomis dienomis nerekomenduojama dideli pirkiniai, investicijos. Venkite pasirašyti sutartis.

  • Kirptis ir taip aktyvinti savo piniginę sėkmę tinka - spalio 9, 15, 21 ir lapkričio 2 dienomis

  • Eiti konsultuoti, gydytis, operuotis - spalio 9, 10, 15, 22, 27

  • Pradėti laikytis dietos ar atsisakyti kokio nors įpročio tinka - spalio 15, 20, 27 ir 1 lapkričio

  • Renkantis dienas visada yra svarbiu įvertinti ir savo asmenines nepalankias dienas. Jeigu diena sėkminga, bet asmeniškai Jums ji yra asmeninio "pramušimo" diena, sėkmės ji ne atneš.

Neigiamais sektoriais spalį tampa Šiaurės vakarai, Šiaurės rytai ir Rytai. Mėnuo sunkus visiems vyrams. Moterims Pietvakariuose atkeliaus puikios energijos. Tad moterys palaikykite vyrus visą mėnesį. Labai gera energija bus namų centre. Čia praleiskite kuo daugiau laiko. Geri sektoriai bus Pietvakariai, Pietūs, Centras.

Gero ir jaukaus spalio





0 comments
bottom of page