top of page

Kovas Vandeninio Triušio laikas



llgai dvejojau ar tęsti rašyti Ba dzi prognozes. Visi dabar gyvenam kitomis nuotaikomis bei įvykiais kurie vyksta Pasaulyje.. 2022 metų prognozė minėjau, kad šiais metais kiekvienas mėnuo savo energija ir įvykiais bus tarsi maža prognozė to kas mūsų laukia ateinančius 12 metų. Vasaris 2022, Kovas 2023, Balandis 2024 ir t.t.

Nuo kovo 5 iki balandio 4 pasikeitė mėnesio energijos. Bent jau mėnesio energijos bus mažiau agresyvios nei vasarį. Atėjo Vanduo In - daug lanksčiau ir minksčiau, nei Vanduo Jan. Bet Vanduo vis dar neša baimes ir nerimą. Vanuod In tai upeliukas, o ne Okeanas kaip vasarį., kai karaliavo ir metų Vandeninis Tigras ir Mėnesio Vandeninis Tigras, o dar buvo ir Tigro dienos. Agresyvios ir puolančios energijos buvo pilna erdvė. Vandeninis Triušis pasižymi intuicija ir lankstumu. Tigras ir Triušis priklauso tam pačiam Pavasario sezonui ir tarpusavyje jie nekonfliktuoja.

Noriu išskirti Kovo 10 dieną - tai bus diena, kai labai svarbu ką galvosime ir ką jausime širdyse ir ką spinduliuosime į aplinką. Turime galimybę šią dieną linkėti gerumo vienas kitams, Taikos ir sutarimo. Medituokite, siųskite Šviesą visa,m Pasauliui, visoms Tautoms. Būkime ramūs viduje, kiek tik įmanoma ir kurkime šviesią energiją, Mes visi sujungti vienas su kitu ir ką galvojame tą jaučia ir kiti, nesvarbu kur bebūtume. Saugokite save ir savo artimuosius. Jeigu rezonuosime su agresija, tai ją ir auginsime. Darykime gerus darbus, padėkime vieni kitiems.

Nuo Kovo 17 energijos ims keistis, į lengvesnes.

Stiprios ir palankios dienos 5, 7, 15, 17, 27, 29, 31.

Konfliktų dienos - 8, 9, 20, 21 ir balandžio 1, 2, (tai dienos kai konflikuotuoja metų ir dienos energija, ir mėnesio ir dienos energija). Tiesiog tokiomis dienomis yra sunkiau susikalbėti ar susitarti.

Kovą Vandeninio Triušio mėnesioį energijos konfliktuoja su Gaidžios metais gimusiais žmonėmis. taip pat tai nepalankus laikas ir gimusiems Žiurkės metais. Triušio ir Žiurkės santykiai vadinami - "nemeile. viens kitam". O Gaidys ir Triušis dvylikos gyvūnų rate stovi vienas prieš kitą ir nesupranta vienas kito. Gimsta Medžio ir Metalo konfliktas. Kadangi metuose nėra Metalo energijos - tai išlieka poreikis planuoti, dėliotis darbų grafikus, laikytis disciplinos ir susitarimų.

Kovo 12, 24 ir balandžio 5 - netinka pasimatymams ir eiti pas gydytojus.

Kovo 5, 8, 17, 20, 29 - formuojasi Ugnies Bausmės struktūra. Kas turite savo horoskopus ir jau žinote kuriame iš likimo stulpų yra Gyvatė, Beždžionė ar Tigras, šiomis dienomis būkite atidesni už vairo, kalbėdami kontroliuokite emocijas, būkite atsargūs su investicijomis ar pirkiniais. Ugnies bausmė tai ir Ugnis aplinkoje, Ugnis ir karo lauke.... Tai gi metų energijos nepaprastos..

O Dvasinės praktikos, meditacijos ir darbas su savo vidumi yra raktas suvaldyti Ugnies energijjas.



bottom of page