top of page

Lapkritis - Metalinės Kiaulės mėnuo



Nuo lapkričio 7 dienos iki gruodžio 6 dienos gyvensime Metalinės Kiaulės mėnesio energijose. Kiaulė kinų astrologijoje - tai labai draugiškas, mielas, svetingas ir taikus gyvūnas. Mylinti namus, jaukumą, komfortą. Bet kartu atkeliaujantis metalas In - tai aštrios žirklės. Ir ta miela ir draugiška Kiaulytė gali netikėtai įgelti, pasakyti ką nors labai taikliai ir žeidžiančiai. Nors energijos bus minkštesnės vistiek dar išlieka didelė susierzinimo ir konfliktų galimybė. Mėnesyje nėra nei Ugnies, nei Žemės elemento. Daug daug Vandens, Metalo ir Medžio. Tai labai šaltų energijų kombinacija. Dideliame vandens kiekyje Medis skęsta, o Metalą vanduo išsekina. Tiems kam Vanduo yra naudingas elementas laikas bus geras. Ekonomika, pinigai, verslai tai Ugnies elementai. Statybos, nekilnojamas turtas - Žemės elementas. Tad šiose srityse tęsis sąstingis. Lengviau bus tiems kas asmeniniuose horoskopuose turi Ugnies ir Žemės, ir Vanduo yra naudingas elementas. Na o tiems kas turi daug vandens horoskope - reikia būti atidiems ir kontroliuoti savo įpročius ir emocijas. Padidėja tikimybė skandinti emocijas įvairiausiose priklausomybėse, labai daug kalbėti ir grimzti į neigiamas emocijas. Kiaulė yra slaptas Tigro draugas. Tad visiems kurie savo horoskope bet kuriame stulpe turi Tigrą - tai bus klestėjimo energija. Kiaulė taip pat yra "keliaujantis Arklys "- tad visą mėnesį nusimato daug judėjimo ir kelionių. Kiaulės draugai yra ir visi gimę Triušio ir Ožkos metais. Tai partnerystės ir palaikymo laikas. Na o su Gyvate - Kiaulė nedraugauja. Tad gimusiems Gyvatės metais tai pramušimo mėnuo, žadantis daug kelionių, tik kelionėse reikia būti atidiems ir kelionės gerai suplanuoti. Tiems kas gimę Kiaulės metais - Kiaulė dubliuoja energijas ir įsijungia savibauda. Norėsis grimzti į savęs analizę ir savigraužą, pasikliauti keista idėja ir negalvojant priimti sprendimus, o po to gailėtis supratus, kad to visai nereikėjo. Metų Tigras čia truputėlį pagelbės, nuvesdamas Kiaulę į Medžio elementą. Medis tai kūryba visose srityse, kūryba bus labai naudinga visiems. Išradingumas, kūrybiškumas, geros emocijos, užsidegimo ugnelė, meditacijos, komedijos, koncertai - bus tai kas pagelbės šaltų energijų laiku. Taip pat karštos arbatos, sriubos, aštrus maistas taip pat labai tinkamas. Deginkite žvakes, kūrenkite židinius, naudokite daugiau prieskonių ir taip įnešite Ugnies į savo namus ir gyvenimą. Šis mėnuo tai repeticija, nes tikrąjį šaltį ir drėgmę pajusime kitą mėnesį, kai atkeliaus Žiurkės mėnuo.


· Sėkmingos ir finansiškai aktyvios dienos tinkamos visiems - 14, 23, 26 ir gruodžio 1 diena.

· Netinkamos dienos aktyviai veiklai, kai didesnė nesusikalbėjimo ir konfliktų tikimybė, naujai pradėti darbai strigs ir bus daug kliūčių - 6, 7, 18, 20, 27

· Kasimo ritualo dienos - 10 ir 14. Kai bet koks kasimas aktyvina galimybę uždirbti, pritraukti daugiau klientų, gauti lengvų pinigų. Išeinam į gatvę, mišką, vaikų aikštelę ir tiesiog kasinėjam žemę. Atkasam griovelį ir užkasam. Kasdami galvokite kokia suma reikalinga, kam ji reikalinga. Jeigu lauke lyja galima kasti namuose gėlių vazonėlyje. Tokiomis dienomis aš mėgstu persodinti gėles. O jeigu persodinsite pinigų medį bus dviguba nauda.

· Dienos kirptis ir kirpimu suaktyvinti savo finansinę sėkmę - 10, 11, 14 18 ir 30, gruodžio 4. Kai kirpėjas Jus kerpa tyliai kartokite - aš magnetas pinigams, pinigai ateina lengvai ir greitai ir t.t.

· Dienos tinkamos pradėti laikytis dietos ar atsisakyti žalingų įpročių - 14,19,26 gruodžio 1.

· Ieškoti naujo darbo, išsiųsti savo CV - 10, 14, 2 2,26 ir gruodžio 4;

· Eiti pagalbos pas gydytojus, konsultuotis, gydytis ar apsilankyti pas dantistus - 8,9,10,14,19,20,21,26 gruodžio 1,2,3,4.

· Sėkmingi sektoriai namuose pagal Feng shui - rytai, pietryčiai, pietūs ir šiaurės vakarai. Blogiausi sektoriai bus centras ir šiaurės rytai, čia metų penketas ir mėnesio penketo griaunančios energijos. Naudinga pastatyti druskos apsaugą su šešiomis monetomis.

bottom of page