top of page

2022 Vandeninio Tigro metų bendrosios tendencijos



Astrologiniame metų žemėlapyje trys Tigrai. Ši energija suteiks daug galimybių labai gerai uždirbti. Tikėtina kad pirmoje metų pusėje ekonomika kils, bet metų eigoje bus tarsi sūpuoklės. Labai naudinga savo veikloje taikyti įvairiausias naujoves. Būti išradingiemsir kūrybyngiems, nes metų Medžio elementas palaiko kūrybą ir augimą. Didelė tikimybė kad atsiras naujo profesijos ar technologijos.

Nusimato daug kelionių, judėjimo visus metus, nes Tigras yra “keliaujantis Arklys”; Atidžiai rinkitės kur keliauti, nes didelė gaisrų tikimybė, potvynių ir kito gamtos stichijos šėlsmo.

Visus metus naudinga užsiimti labdara ir pagalba kitiems;

Būkite sąmoningi, medituokite, tinka visos dvasinėmis praktikos. Tai padės išlaikyti psichologinę ramybę, nes metų energijos bus labai greitos ir dažnai vyks netikėti procesai. Svarbu bus išlikti ramiems;


SVEIKATA. Visus metus jautrūs stresam - širdis, kraujagyslės, inkstai, šlapimo pūslė, lytiniai organai, kepenys. Taip pat plaučiai ir plonasis ir storasis žarnynai. Svarbu laikytis dienos rėžimo nes bus daug emocijų ir gresia “perdegimas”;


SANTYKIAI. Tarpusavio santykiai bus labai svarbūs. Labai naudinga padėti ir palaikyti vienas kitą. Vyrams teks rūpintis savo žmonomis. Nes Moterys šias metais bus labai reiklios savo vyrams. Nerekomenduojamos ankstyvos santuokos iki 25 metų. Subrendusiems žmonėms laikas santuokai palankus. Palanku bus tuoktis birželį, liepą, spalį ir gruodį.

Jeigu horoskope yra Ugnies bausmė - nusimato dažni barniai;

Jeigu horoskope bet kuriame stulpe yra Jautis - tie žmonės jausis vieniši visus metus. Atrodys kad antra pusė skiria per mažai dėmesio ir meilės.


VEIKLOS. Daug aktyvios energijos, bus daug konfliktų, konkurencijos.

Didelė tikimybė išdavysčių ar apgavysčių, tuščių pažadų. Visus metus bus labai gerai padėti kitiems, dirbti komandoje ir stengtis rasti bendrą kalbą. Šiais metais labai naudinga kartu tartis ir klausyti patarimų. Tarkitės su išmintingais žmonėmis, Mokytojai, verslo partneriais. Tai aktualu bus nuo rugpiūčio iki lapkričio. Verslams metai geri. Klestės Metalo elemento profesijos, nes Metalui metų Medis yra pinigai. Taip pat ir Žemės elemento veiklos, nes Vanduo yra pinigai Žemei. Metai sėkmingi bus ir Ugnies elemento veikloms.

· Žemės elemento veiklos - notarai; nekilnojamo turto pardavėjai, buhalteriai, inžinieriai, statybininkai, futbolistai;

· Metalo elemento veiklos - bankininkai, apsauga, kariškiai, juvelyrai, sekretoriai, draudikam, juristams, advokatams, stomatologams, chirurgams, dainininkams, projektų vadovams, autoservisams, kosmetologams.

· Ugnies elemento veiklos - darbas internete, internetiniai pardavimai, asmeninio ženklo kūrimui palankus laikas, marketingas, psichologai, buhalteriai vadovai, programuotojai, IT specialistams, finansistams, pilotams, virėjams, aktoriams, sporto treneriams, fotomodeliams, ekonomistams, politikams, fotografams, šou vedėjams, šventikams. Dvasinės praktikos taip pat priskiriamos Ugniai.




bottom of page